Brede pastabånd med kanin


Brede pastabånd med kanin

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2-3 stykker kanin ca. 400-500 gr.
500 gr. pappardelle
olivenolie
bacon i tykke skiver
1 løg
1 spk. Mel
rødvin
vineddike
fond/suppe
koncentreret tomatpuré
bladseller
salt
peber
rosmarin
salvie
parmesan

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hakket løg og blegselleri gyldnes sammen med bacon i tern i olivenolie. Kaninstykkerne tilsættes, drysses let med mel og brunes. Herefter tilsættes et glas rødvin og en sjat vineddike sammen med den friskhakkede rosmarin og salvie. Når sausen er reduceret tilsættes to deciliter suppe/fond (evt. høsekødssuppe) og det hele simrer videre under let varme en time. Herefter pilles kaninstykkerne for kød, det hakkes let og smides tilbage i panden og røres sammen til den færdige sauce.
De friskkogte pappardelle blandes med kaninsaucen og serveres med revet parmesan.