Suppe med oksekød, tomater og kartofler


Suppe med oksekød, tomater og kartofler

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Ca. 500 g oksekød i terninger
1 stort løg
2 porrer inkl. Den grønne del
500 g kartofler
1 spsk jomfruolivenolie
½ spsk smør
ca. 1 ¼ l kraftig oksebouillon
2 dåser hakkede, flåede tomater
groft salt
friskkværnet peber
1-2 tsk paprika
Tilbehør: hvedebrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær løget i tynde både og porrerne i ring. Skræl kartoflerne og skær dem i 2x2x2 cm store terninger. Dub kødet tørt og brun det i fedtstoffet i en stor gryde. Kasser evt. herefter fedtstoffet. Krydr kødet med salt og peber og tilsæt bouillonen og tomaterne. Krydr med paprika og lad retten småkoge i ca. 15 min. Tilsæt nu løget, porrerne og kartoflerne og bring det hele i kog igen. Dæmp varmen og lad retten småkoge under låg i yderligere ca. 30 min., til alt er mørt. Smag til sidst til med salt og peber.