Suppe med citron og tortellini


SUPPE OPSKRIFT. Suppe med citron og tortellini

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 citron
1,25 dl hvidvin
440 g hønsekødssuppe
375 g friske eller tørrede tortellinier med kalve eller oksefyld
4 spsk persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skræl brede strimler citronskal af med en kartoffelskræller. Den hvide hinde fjerne med en lille skarp kniv og tre af de brede strimler skæres i mindre fine strimler. Sættes til side til pynt.Rør de brede citronstrimler, hvidvin, hønsekødssuppen og 750 ml vand sammen i en stor dyb gryde. Lad det koge i 10 min. over svag varme. Fjern citronskallerne fra gryden og bring blandingen i kog. Tilsæt tortellinier og persille og smag til med sort peber. Koges i 6-7 min. eller indtil pastaen er al dente. Pynt med tynde strimler citronskal. Serveres efter ønske med drys af revet parmesanost.