Suppe for brandmænd


BRANDMANDSSUPPE. Opskrift på Suppe for brandmænd

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 halvstore kartofler
1 stor gulerod
1 l hønsebouillon
1 løg
1 ½ spsk smør
1 spsk mel
3 dl fløde
1 drys cayennepeber
3 dråber tabasco
1 spsk engelsk sovs
¼ spsk sellerisalt
evt. ekstra salt og peber
Tilbehør: flute.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Riv kartofler og gulerod groft og kom det i en gryde med kogende bouillon. Lad simre ca. 20 min. Steg løget blødt i smør, tilsæt mel og kom blandingen i suppen under omrøring. Kog op med fløde, tilsæt cayennepeber, tabasco, engelsk sovs og sellerisalt og lad suppen simre yderligere 10 min., inden den smages til med salt og peber og serveres rygende varm sammen med lunt brød.