Rosenkålssuppe med mandler


ROSENKÅLSSUPPE. Rosenkålssuppe med mandler

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
¾ kg rosenkål
1 ¼ l suppe kogt på kalveben eller lignende
2 spsk. smør
2 spsk. mel
salt og hvid peber
2 æggeblommer
4 spsk. fløde
25 g mandler.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog den rensede rosenkål mør i suppen og tag ca. 1/3 af dem op. Lad det øvrige koge videre i ca. 20 min. og passer suppen. Gnid smør og mel sammen til en smørbolle og jævn suppen hermed. Pisk kraftigt et par min. og smag til med salt og peber. Pisk æggeblommer og fløde sammen i terrinen og hæld den kogende suppe heri under piskning. Tilsæt de hele rosenkålshoveder og de smuttede, halverede mandler umiddelbart før serveringen.