Fasters restesuppe


RESTESUPPE. Opskrift på Fasters restesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 rest okse- og eller kalvesteg på 300-400 g
1 stor porre
1 spsk smør
1 fed hvidløg
2 tsk paprika
1-2 peberfrugter
2-3 tomater
1 laurbærblad
1 l okse- eller hønsebouillon
2 dl fløde 13%
Salt og peber
½ bundt persille
Tilbehør: Landbrød.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kødresten i små terninger. Snit porren og svits den i smør i en gryde sammen med finthakket hvidløg. Drys med paprika og tilsæt strimlet peberfrugt, grofthakkede tomater samt laurbærblad. Spæd med bouillon og lad suppen koge ved svagt blus ca. 5 min. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Drys med hakket persille ved serveringen og giv godt med landbrød til.