Rejesuppe med rejebrød


REJESUPPE. Opskrift på Rejesuppe med rejebrød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
3 tsk. Karry
1 klat margarine
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
1 æbler
1 dåse flåde tomater
½ grøntsags bouillon terning
200 g rejer
1 l vand
¼ piskefløde
2 cl. Cognac
Lidt fint snittet forårsløg

Rejebrød:
150 g rå rejer
75 g hvidt fiskekød
2 cl. Soja
Peber
1 æggehvide
4 skiver toastbrød
1 sammen pisket æg
1 dl rasp
1 dl sesamfrø
4 dl olie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Karryen brøndes af i margarinen. Løg, hvidløg og æble hakkes og svitses i karry margarinen, til det bliver gyldent. Flåede tomater, bouillonterning , 50 g af rejerne og vand tilsættes, og det koger godt sammen. Purer suppen eller blend den og tilsæt fløde, resten af rejerne samt cognac og varm suppen igennem. Ved anretning drysses suppen med fint snittet forårsløg.
Rejebrød: Rejerne pilles. Rejer og fisk hakkes fint. Tilsæt soja og peber og rør æggehviden i. Rasp og sesamfrø blandes. Toastbrødet ristes, smøres med rejemassen og vendes i æg sesamfrø og rasp. Steges i olie på en pande, til de er brune, og lægges på fedt sugende papir. Hver skive skæres ud i 4 trekanter inden servering.