Muslingesuppe


MUSLINGESUPPE. Opskrift på Muslingesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
1 stor dåse muslinger
½ l fiske- eller hønsebouillon
2 dl hvidvin
1 løg
1 fed hvidløg
2 flåede tomater
saften af ½ citron
½ bundt persille
1 spsk olie
1 stilk løvstikke
1 ½ dl piskefløde
Tilbehør: flutes

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak løg, hvidløg og tomat, svits blandingen i olie i en gryde. Tilsæt finthakket persille, løvstikke, bouillon, hvidvin og citronsaft. Lad suppen koge i ca. 10 min. blend den, hæld den tilbage i gryden. Tilsæt fløde. Kog op, varm muslingerne igennem i suppen. Smag til med salt og peber og server med lune flutes.