Løgsuppe á la Corinne


LØGSUPPE. Opskrift på Løgsuppe á la Corinne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 spsk. margarine
4 store løg
2 kartofler
1 fed hvidløg
1 spsk. mel
salt og peber
1 laurbærblad
½ l mælk
fintklippet purløg
2 spsk. tomatpure.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt margarinen og tilsæt løg og kartofler, der er skåret i skiver, samt det revne hvidløgsfed. Lad det snurre et par minutter uden at tage farve og drys melet over. Tilsæt salt og peber samt laurbærblad og spæd med ½ l vand. Lad det koge sagte i ½ time og purer suppen eller pisk den ud med elektrisk pisker, påsat kniv. Kom den tilbage i gryden og kog ganske sagte i 15 min. og smag til med salt. Hæld den i en opvarmet terrin og drys med fintklippet purløg. Rør med få tag tomatpureen i, så suppens overflade bliver marmoreret. Server suppen med det samme.