Krydret suppe med kalkun


KALKUN SUPPE. Krydret suppe med kalkun

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
300 g kalkunstrimler
1 porre
2 gulerødder
100 g selleri
1 spsk. karry
2 spsk. olie
1 l hønsebouillon
100 g flødeost
1 spsk. citronsaft
2 tsk. Friskrevet ingefær
1 spsk. sød mangochutney
125 g æg nudler.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Porre, gulerødder og selleri skæres i ca. 4 cm lange, tynde strimler. Brænd karryen af i olien i en gryde og svits både kalkunstrimler og grøntsager heri. Tilsæt bouillon, flødeost, citronsaft, revet ingefær og mangochutney og lad suppen snurre i ca. 5 min. Læg ægnudlerne i gryden og lad dem koge med et par min. Smag til og server med et godt brød.