Karry suppe - Ole´s


KARRY SUPPE. Prøv denne Karry suppe - Ole´s

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 kylling
1 stort løg
3-4 spsk. olivenolie
2 æbler
2 spsk. karry
fond fra kyllingen
2 dl hvidvin
2 hønsebouillonterninger
3 spsk. cremefraiche 18%
2 dl piskefløde
½ l sødmælk
salt.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog kyllingen med en god suppevisk. Varm olien og brænd karryen af. Tilsæt hakket løg og æblerne der er skåret i små stykker. Lad retten snurre et par minutter, tilsæt hvidvin, kog endnu et par minutter, tilsæt derefter hønsefond og bouillonterninger, lad suppen koge under log i en halv time. Tilsæt cremefraiche, fløde, mælk og salt. Herefter må suppen ikke koge. Smag den til og tilsæt kyllingekødet, der er skåret i små stykker. Server med lun flutes.