Herregårdssuppe


HERREGÅRDSSUPPE. Opskrift på Herregårdssuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
250 g reelt kalvekød
1 ½ spsk. smør
1 ¼ l suppe
kogt på ben eller fra ds.
250 g jordskokker
2 løg
¼ l vand
salt
2 spsk. sherry
1 dl. piskefløde
cayennepeber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kødet i terninger og brun det let i smørret. Spød suppen ved og lad det koge i ca. 30 min – eller til det er mørt. Kog imens jordskokker og løg meget møre i vandet og purer det. Kom pureen i suppen og smag til med salt. Lad den koge kraftigt i 10 min. uden låg. Tilsæt sherry og piskefløde og varm forsigtigt suppen op. Smag til med cayennepeber.