Gullasch suppe


GULLASCH SUPPE. Opskrift på Gullasch suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g hakket oksekød (el hakket kalkun)
2 spsk svinefedt
1 grøn peberfrugt
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
1 tsk salt
½ tsk paprika
½ tsk kommen
½ tsk timian
2 laurbærblade
4 klarsuppe-terninger
1 ½ - 2 l vand
1 pakke cocktailpølser.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt fedtstoffet over stærk varme. Svits fintsnittet peberfrugt, løgringe og hvidløg heri. Tilsæt kødet og svits det. Skru ned for varmen og tilsæt krydderier samt dåse tomater plus væde. Varm suppen godt igennem og ser den rygende varm sammen med et godt brød.