Gazpacho suppe


GAZPACHO SUPPE. Opskrift Gazpacho suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
3 skiver brød uden skorpe
3 ½ dl tomatjuice
750 g tomater
1 grøn og rød peberfrugt
½ agurk
3 fed hvidløg
3-5 spsk rødvins- eller sherryeddike
6 spsk olivenolie
salt og peber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Brødskiverne lægges i blød i tomatjuicen. Tomaterne blancheres. Tomater, peberfrugter, den skrællede agurk samt hvidløg hakkes. Brødet tages op af tomatjuicen og blendes med de hakkede grøntsager, som derefter tilsættes tomatjuice, rødvinseddike, olivenolie samt salt og peber. Suppen afkøles og serveres evt. med isterninger i. Server suppen i små skåle samt med brødcroutoner. Suppen kan f.eks. pyntes med agurketerninger, æg, løg skiver, hakkede olivern, ærter eller peberfrugt i terninger.