Bulgarsk Suppe


BULGARSK SUPPE. Opskrift på Bulgarsk Suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 store løg
3 store kartofler
1 porre
3 spsk. margarine
2 dl vand
2 dl tomatsaft
6 dl mælk
salt og peber
3-4 peberfrugter.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Snit løg, kartofler og porre og lad det hele snurre et par minutter i margarinen. Spæd med vand, tomatsaft og mælk og læg låg over. Lad det koge sagte i ca. 45 min. Tilsæt salt og peber efter smag og purer suppen – eller nemmere: pisk den ud med elektrisk pisker, påsat kniv. Kom suppen tilbage i gryden og smag til med salt og peber. Tilsæt de rensede, fint snittede peberfrugter og lad suppen få et opkog, dæmp varmen og lad det koge, til peberfrugterne er møre. Smag om nødvendigt atter til – og server suppen brændende varm.