Broccoli suppe


Broccoli suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 spsk olivenolie 1 stort løg, i tynde skiver 50 g prosciutto eller fersk skinke i tern 1 fed hvidløg 1 l hønsebouillon 50 g stellini eller anden miniaturepasta 250 g broccoli i små buketter og de møre stokke i fine strimler Friskrevet parmesan til servering

SÃ¥dan tilberedes opskriften
I en stor gryde opvarmes olien over svag varme. Tilsæt løg, prosciutto og hvidløg, og lad det stege i 4-5 minutter. Hæld hønsebouillon i, bring det i kog og skru en anelse ned forvarmen og lad det simre i 10 min. med låget ¾ løftet af. Tilsæt pasta og broccoli og kog indtil pastaen er al dente og broccolien er mør, men stadig har bid. Smages til med salt og friskværnet sort peber. Serveres i forvarmede skåle med friskrevet parmesan.