Blegsellerisuppe


BLEGSELLERISUPPE. Opskrift på lækker Blegsellerisuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Blegsellerisuppe
1 stor knold blegselleri
2 løg
1 suppevisk
1 l suppe kogt på ben eller vand
Salt
¼ l mælk
200 g kogt tunge
2 æggeblommer
4 spsk. fløde, karse.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens blegselleristilkende og skær det nederste træede af. Snit dem fint og kom dem sammen med de groft hakkede løg og suppevisken i suppe eller vand. Lad det koge i ca. 25 min. under låg og spæd mælken ved. Giv suppen et opkog og smag til med salt. Tilsæt den fint ud strimlede tunge og hæld under piskning den kogende suppe i terrinen, hvor æggeblommer og fløde er pisket sammen. Drys ved serveringen med finthakket karse.