Pastagratin med bacon og urter


PASTA GRATIN. Pastagratin med bacon og urter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
300 g Bacon i tern

Agrova
200 g løg i tern
200 g bladselleri i skiver
200 g Selleri i tern
300 g gulerod i tern
Rapsolie

5 fed knust hvidløg
50 g konc.tomatpure
50 Frikadeller, 12 g, Danish Prime
1 spsk. basilikum

1/2 kg hakkede flåede tomater
1/4 liter Piskefløde 38%
Salt, peber

750 g pasta – penne, skruer, muslingeskaller eller lignende
250 g Mozzarella, strimlet

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Steg baconternene sprøde, læg dem til side og kasser fedtet.
Sauter løg, bladselleri, selleri, gulerod og hvidløg i rapsolie til grøntsagerne er møre, men uden at de tager farve. Tilsæt tomatpure, bacon, frikadeller og basilikum og sauter endnu 1-2 min. Kom flåede hakkede tomater samt piskefløde ved og kog op.
Smag saucen til med salt og peber.
Kog pastaen al dente som anvist og vend den i saucen.
Kom det i gastronombakker, drys med strimlet Mozzarella og bag gratinen ved 200°C i ca. 15 min.