Pasta Taranto - rejer i tomat


PASTA TARANTO. Opskrift Pasta Taranto - rejer i tomat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
250 gr. Rejer ( gerne med hale - må ikke være små rejer - heller ikke store tigerrejer )
2 dåser flået tomat
1 dl. Hvidvinseddike ( el. hvidvin )
2 fed hvidløg
1 løg
salt og peber
500 gr. pasta

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Snit hvidløg og løg og put det i en stor gryde med lidt olivenolie. Når de er svitset lidt hældes rejerne i og simrer i 5 min. Herefter hældes tomater og hvidvinseddike(hvidvin). Rør godt rundt mens du tilsætte en lille smule vand ( 2 dl ). Put lidt salt og peber i - skru ned og tænd emhætten. Nu skal saucen stå i minimum 2 timer. Rejerne "giver ikke op" som de siger i Taranto før de har simret i 2 timer.
Efter 2 timers simren koges pastaen.