Spinatravioli med soltørret tomatsauce


SPINAT-RAVIOLI. Spinatravioli med soltørret tomatsauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
155 g afdryppet kogt spinat, hakket
250 g ricotta ost, veldrænet
2 spsk. friskrevet parmesanost
1 spsk. purløg, friskhakket
1 æg, let pisket
200 g gow gee wrappers
Sauce:
0,8 dl ekstra jomfru olivenolie
3 spsk. pinjekerner
100 g soltørret tomater, i skiver

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland spinaten, ricotta og parmesan, purløg og halvdelen af det piskede æg i en skal. Blandes godt sammen og smages til med salt og peber. Kom 1 1/2 tsk. af fyldet midt på en wrapper. Pensl kanten med lidt af det resterende piskede æg og luk med en anden, indtil de alle er brugt. Pres kanterne godt ned for at lukke. Skær raviolierne i cirkler med en almindelig kniv.
Raviolierne koges i hold i en stor gryde kogende vand tilsat salt i 4 min. Gryden må ikke overfyldes. Hvert hold holdes varm, mens resten koges. Raviolierne sigtes omhyggeligt, kommes i saucen og vendes meget forsigtigt. Ingredienserne til saucen blandes i en stor gryde og varmes langsomt op.