Ravioli med flødesauce


RAVIOLI. Opskrift Ravioli med flødesauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
ca. 400 g. Ravioli med svampe el. ricottafyld
ca. 3 l. vand
1 spsk. groft salt
1 1/2 dl. piskefløde
ca. 2 spsk. citronsaft
1 håndfuld frisk basilikum (blade)
friskkværnet peber
250 g. cherrytomater (halve)'evt. parmesan- eller granaost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Sæt vand over til kogning af raviolien.
2. Kog piskefløden ind til det halve i en gryde. Rør jævnligt, så den ikke brænder på.
3. Tilsæt citronsaft og hakket basilikum og smag til med salt og peber.
4. Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af i en si og vend den i flødesovsen.