Muslinger med tomatsauce og pasta


MUSLINGER. Opskrift på Muslinger med tomatsauce og pasta

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
500 g penne eller rigatoni (pasta)
1 spsk. olivenolie
1 finthakket lille log
1 hakket fed hvidløg
1 stor gulerod, i terninger
1 stilk bladselleri, i terninger
3 spsk. friskhakket persille
8 dl tomatpastasauce
1 dl fiskebouillon
375 g marinerede grønne muslinger på glas
1/2 dl fløde (valgfrit)

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog pastaen i en stor gryde tilsat salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.
Varm olien i en gryde og tilsæt log, hvidløg, gulerod og selleri. Svitses indtil grøntsagerne er more, hvor på persille, tomatpastasauce og fiskebouillon tilsættes. Simrer under jævnlig omrøring i 15 min.
Afdryp muslingerne og kom dem i saucen med fløde, hvis det er valgt, og ror forsigtigt sammen. Kom saucen over pastaen og bland.
Tip:
Hvis ikke tomat på flaske kan fås, anvendes i stedet hakkede tomater på dåse.