Pastaret med fløde og hvidløg


PASTARET. Pastaret med fløde og hvidløg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
225 g pasta
Olivenolie
6 ukogte pølser (her brugt timian pølser fra Danish Crown)
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
12 cocktailtomater
½ bdt. frisk persille/basilikum
2 dl fløde/mælk

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pastaen koges i en gryde med saltet vand.
På panden - i lidt fedtstof - klemmes farsen ud af pølserne som små farsboller. Farsbollerne ristes på panden sammen med finthakket skalotteløg. Når kødbollerne er stegte næsten færdig tilsættes tomater, fløde, hvidløg samt persille. Til sidst vendes den kogte pasta deri og retten er klar til servering.