REJER MED PASTA. Krydret rejer med pasta
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
500 g rigatoni (pasta) 1 spsk. olivenolie 2 fed hvidløg, knuste 2 røde chili, finthakkede 3 forårsløg, i skiver 750 g rå alm. rejer, pillede 300 g stærk tomatpure på flaske 3,75 dl fløde 2 spsk. frisk persille, hakket
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt. Hældes gennem sigte. Varm olien og tilsæt hvidløg, chili og forårsløg og steg det ved moderat varme i 2 min. eller til hvidløget er blødt og gyldent. Tilsæt rejer og steg dem i 5 min., eller til rejerne er gyldne. Rør pure og fløde i og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 3-5 min., eller til saucen begynder at blive en anelse tyk. Kom saucen over pastaen og pynt med persille.
|
|