Søtunge Josefine


SØTUNGE. Opskrift på Søtunge Josefine

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 chalotteløg
2 fed hvidløg
smør
600 g fuldmodne tomater
8-10 søtungefileter
5 spsk. fintsigtet rasp
salt
1 bdt. finthakket persille
1 ½ dl tør hvidvin.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak chalotteløgene fint og riv hvidløgsfed. Drys begge dele i et ildfast fad, der er smurt tykt med smør. Skold og flå tomaterne og skær dem i tynde skiver. Anbring dem ovenpå og læg søtungefileterne taglagt på tomaterne. Bland rasp, salt og persille og drys det over fisken. Smelt 150 g smør og dryp det på. Spæd til slut vinen ved og stil fadet ind i en 275 grader varm ovn i ca. 10 min. Server retten med det samme.