Stegt ørred


STEGT ØRRED. Opskrift på Stegt ørred

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 store eller 4 små regnbueørreder
1 æg
4 spsk. rasp
1 ½ spsk. mel
salt og peber
smør.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens og skrab fisken meget omhyggeligt. Skær hoved og det yderste af halen af og klip finnerne bort. Skrab og skyl den også meget omhyggeligt indvendig. Tør fisken godt i husholdningspapir og pensel den med sammenpisket æg. Vend den i en blanding af rasp, mel, salt og peber og steg den i det brunede smør på panden 4-5 min. på hver side for de små fisk, 7-8 min. på hver side for store – men prøv under alle omstændingheder med en pind, om fisken er mør.