Sardiner á la Basque med ris


SARDINER. Sardiner á la Basque med ris

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
175 g ris, salt
2 ds. sardiner i olie
2 løg
2 spsk. olie
4 spsk. koncentreret tomatpuré
100 g revet parmesan
1 tsk. paprika
fyldte oliven.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Drys risen i 3 dl kogende, letsaltet vand. Læg låg på og lad det koge sagte i 12 min. Sluk og lad risen stå under låg i endnu 10 min. Rist imens sardinerne gyldne i deres egen olie. Lad de hakkede løg snurre et par minutter i olien , rør tomatpuré og 2 dl vand i og lad det koge op. Tilsæt parmesan, paprika og lidt salt og lad sovsen koge igennem. Bred rise ud i et fad og læg sardinerne i stjerneform herpå. Hæld sovsen i midten og pynt med udskivede oliven.