Rødspætte á la Napoli


RØDSPÆTTE. Opskrift Rødspætte á la Napoli

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 store rødspætter
salt
2 gulerødder
¼ selleri
1 lille persillerod
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. smør
½ dl koncentreret tomatpuré.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Filér rødspætterne og kog benene af i 1 ½ dl vand – evt. sammen med en suppevisk. Gnid fiskefileterne med lidt salt og lad dem ligge i 10 min. Riv grønsager groft på råkostjernet og vend dem i lidt smør på panden – uden at tage farve! Bred dem ud i et ildfast fad og anbring fiskefileterne herpå. Spæd tomatpureen med fiskeafkoget og afkøl det, inden det spædes ved. Fordel til sidst et par spsk. smør på overfladen af retten. Dæk med folie eller låg og stil fadet ind i en varm ovn i ca. ½ time.