Ostindiske fiskefileter


FISKEFILETER. Ostindiske fiskefileter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
8-10 store rødspætte – eller skrubbefileter
salt og peber
2 løg
det hvide af 1 porre
2 spsk. margarine
3 spsk. rosiner
1 spsk. finthakket lageagurk
2 spsk. hakket mangochutney
½ tsk. stødt ingefær
50 g mandler
3-4 spsk. rasp
2 spsk. smeltet smør.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Drys fiskefileterne med salt og peber og lad dem ligge i ca. 15 min. Hak løg og porre fint og svits det et par minutter i margarinen. Tilsæt rosiner, lageagurk, chutney og ingefær og rør godt. Drys med ganske lidt salt og peber. Læg fiskefileterne taglagt i et velsmurt, ildfast fad og drys de skoldede, smuttede og halverede mandler over. Drys med rasp og dryp med smeltet smør. Stil fadet ind i en ca. 225 grader varm ovn i ca. 20 min.