Helleflynder som i Provence


HELLEFLYNDER. Opskrift på Helleflynder som i Provence

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 tykke portionsstykker helleflynder
3 spsk. mel
salt og peber
2 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
2 løg
2 fed hvidløg
2 tomater
¼ tsk. tørret knust timian
1 dl hvidvin
saft af 1 citron.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skyl og tør fiskestykkerne og vend dem i mel, som er blandet med salt og peber. Rist dem hurtigt i en blanding af smør og olie og læg dem side om side i et smurt, ildfast fad med kant. Hak løg, hvidløg og tomater groft og svits det let i fedtstoffet på panden. Hæld det over fisken og spæd med vinen samt 1 dl vand og citronsaften. Tilsæt timian og dæk fadet tæt med folie. Stil det ind i en 225 grader varm ovn i ca. 15 min.