Frejas Torsk


TORSKE OPSKRIFT. Frejas Torsk

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 stor pakke dybfrossen spinat
¼ l piskefløde
1 tsk. sukker
salt
8 temmelig store torskefileter
smør
2 spsk. mel
En ½ kg ds. suppeasparges
1 knivspids stødt muskat
1 ds. rejer
1 bdt. hakket dild.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Optø spinaten og rør den sammen med 2 spsk. fløde, sukker og lidt salt. Bred den ud i bunden af et dybt ildfast fad. Skær torskefileterne igennem på tværs og drys dem med lidt salt. Fold dem sammen og læg dem over spinaten. Bag 1 spsk. smør af med melet og spæd med aspargesvandet. Lad det koge op og spæd yderligere væden fra rejerne samt fløden i. Smag det til med salt og muskat og bland halvdelen af rejerne samt aspargesstykkerne i. Hæld det over fiskefileterne og fordel rigeligt med smørklatter på overfladen. Stil fadet ind i en 175 grader varm ovn i ca. 50 min. Drys ved serveringen med resten af rejerne samt hakket dild.