Fisk i butterdejsskaller


Fisk i butterdejsskaller

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 store rødspættefileter salt og hvid peber 2 dl æblemost eller hvidvin 4 butterdejsskaller 1 ds. henkogte rejer 1 spsk. kapers 150 g mayonnaise ½ tsk. karry 1 dl piskefløde dild 1 hårdkogt æg 4 citronskiver.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Drys fiskefileterne med lidt salt og peber og rul dem sammen fra hale mod hoved. Stil dem tæt sammen i en lille gryde. Hæld æblemost eller hvidvin ved og damp dem møre for meget svag varme. Tag dem forsigtigt op og lad dem blive kolde. Læg en fiskerulle i hver butterdejsskal. Bland rejer og kapers i mayonnaisen og smag til med salt og karry. Vend den stiftpiskede fløde i og hæld sovsen over finkerullerne. Pynt med dildkviste, hakket hårdkogt æg og citronskiver.