Bacalao med klipfisk


KLIPFISK. Bacalao med klipfisk

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
½ kg store kartofler
¾ kg udvandet klipfisk
2 peberfrugter
2 store løg
300 g tomater
2 dl olivenolie
100 g smør.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver – det kan eventuelt gøres med agurkehøvl eller kartoffelskrælleren. Del fisken i terninger og fjern ben og skind. Læg det lagvis i serveringsgryde. Skold og flå tomaterne, halver dem og læg dem øverst sammen med tynde strimler peberfrugt, løgringe og smørklatter. Opvarm olien i en anden gryde, afkøl den og hæld den over retten sammen med 1 dl. vand. Læg låg over og lad retten småkoge i ca. 1 time. Der må ikke røres i retten under kogningen!