Pasta med røget laks


PASTA MED LAKS. Pasta med røget laks

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
15 g smør
15 g mel
2 dl mælk
400 g pasta
100 g revet parmesan
1.5 dl fløde
150 g fersk røget laks
revet muskatnød
salt
peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lav en bechamelsovs af smør, mel og mælken. Bland den op med revet ost og fløde, smag til med muskatnød, salt og peber og lad det køle af.
Laksen skæres i små tern og vendes i sovsen.
Pastaen koges i let saltet vand. Når pastaen er al dente sies den og lægges i et ildfast fad og sovsen hældes over. Det hele gratineres i ca. 10 min i en god varm ovn.
Serveres med godt brød og en kølig tør hvidvin til.