Ovnbagt vildlaks med pasta


OVNBAGT VILDLAKS. Ovnbagt vildlaks med pasta

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 vildlaks à 750-850 g
12 skalotteløg
1 bundt dild eller persille
2 dl tør hvidvin
50 g smør
salt og peber
1 tsk. maizena
250 g fettuccine pasta

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Den optøede vildlaks fyldes med finthakkede skalotteløg og krydderurter, hvorefter den krydres med Læsø salt - Sydesalt ! og peber.
2. Laksen lægges i en lille smurt bradepande, hvor hvidvinen hældes ved, og smørret fordeles i små stykker på laksen. Vildlaks dækkes med alufolie og dampes i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°.
3. Fiskefonden jævnes let med maizena rørt ud i koldt vand, og serveres til vildlaks sammen med friskkogt fettuccine.