Brunetter


BRUNETTER. Brunetter - Dejlig småkage opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
60 g. mel
150 g smør eller margarine
150 g melis
50 g mandler
2 æg
50 g let bitter blok chokolade.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt chokoladen over vandbad (en mindre kasserolle oven i en større med koghedt vand i). Rør sukker og smør hvidt og blødt og rør ét æg ad gangen i denne masse. Skold, smut og hak mandlerne, bland dem med melet og rør denne blanding i dejen skiftevis med den smeltede chokolade. Fordel dejen i en lille, velsmurt bradepande og bag ved jævn varme, 175 grader, i 10-15 min. Kagen hæver ikke noget videre og synker let til en temmelig flad kage, når den tages ud af ovnen. Skær denne kage ud i kvadrater, når den er næsten kold.

Værd at vide
Ca. 24 stk.