Grillstegt laks med pebersovs


GRILLSTEGT LAKS. Grillstegt laks med pebersovs

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
2 stykker laksefilet a 150 g
1 tsk Dijonsennep
saft af ½ citron
Sovs:
1 stor rød peberfrugt
1 ½ dl yoghurt naturel
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 tsk. Tørret estragon
1 tsk. Stødt chilipeber
lidt salt.
Tilbehør:
Kartofler samt årstidens grøntsager som f.eks. friske asparges.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pensel fiskestykkerne med en blanding af sennep og citronsaft og lad dem hvile koldt, mens sovsen tilberedes. Rist peberfrugten under ovnens grill. Fjern frø stolen og skær frugten i mindre stykker, der blendes grundigt sammen med yoghurt, cremefraiche estragon, chilipeber og salt. Varm sovsen op til et kogepunkt i en lille gryde eller over vandbad. Læg laksestykkerne på et stykke alufolie og rist dem under ovnens grill 2-3 min. på hver side. Anret på tallerkener med kartofler og sprøde, dampede grøntsager hertil.