Silderuller med kaviar


SILDE-RULLER. Opskrift på Silderuller med kaviar

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
200 g sildefiletersaltpeber1 lille glas kaviarca. 1 kg kolde kogte kartofler1 stort bdt. purløg2 dl cremefraiche 38%1 dl mælk2-3 spsk. citronsaft2 spsk. smør.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Klip finnerne af fileterne, læg dem med kød siden opad og drys dem med lidt salt og peber. Fordel kaviaren ovenpå og rul sildene samme fra halen mod hovedet. Skær kartoflerne i skiver og læg dem i et smurt fad med masser af klippet purløg imellem. Drys med lidt salt og peber. Rør cremefraichen med mælk og citronsaft og hæld blandingen over kartoflerne. Læg silderullerne ovenpå sammen med små klatter smør, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.