Pasta Willemoes


Pasta Willemoes med fløde og ost - en lækker opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
250 g frisk pasta
125 g kalkunbacon
1 pose pinjekerner
1 rødløg
2 fed hvidløg
Frisk basilikum - en håndfuld
1 Cremefine til madlavning
1 bøffelmozzarella
Revet parmesanost - en håndfuld
Salt
Peber
Rapsolie til stegning

Sådan tilberedes opskriften
Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken, og sigt pastaen.

Pinjekerner ristes på en tør pande ved høj temperatur, indtil de tager farve. Læg pinjekerne på en tallerken, og steg herefter kalkunbacon på panden, indtil det bliver sprødt.

Røgløg og basilikum snittes, og hvidløg presses i en hvidløgspresser. Svits løg og hvidløg på en pande med høje sider, og tilsæt basilikum, det stegte bacon, de ristede pinjeker samt cremefine. Bøffelmozzarellaen skæres i små tern, og tilsættes sammen med det revne parmesan (gem lidt parmesan til pynt).

Sovsen varmes igennem og den kogte pasta tilsættes. Smag retten til med salt og peber, og server straks.

Værd at vide
Pasta Willemoes smager allerbedst når den er varm og frisklavet