Jordskokkesuppe med kartofler


JORDSKOKKESUPPE MED KARTOFLER - En herlig opskrift på jordskokkesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400g skrællede kartofler i tern
600g skrællede jordskokker i tern
Vand (Så meget at det dækker grøntsagerne)
Timiankviste ( ca. 6 stk.)
Fire laurbærblade
En grøntsagsboullion terning
Et fed hvidløg

250 ml. Madlavningsfløde 8%
Bacontern
Parmesan
Persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
alle ingredienser fyldes i en gryde og koges mørt. Derefter tages timian, laurbærblade og hvidløg op.

Blend suppen sammen og tilsæt madlavningsfløde. Smag til med salt og peber.

Server med stegte bacontern, revet parmesan, frisk persille og brød.

Værd at vide
Jordskokkesuppe med kartofler er nem at tilberede, og smager skønt.