Verdens bedste pølsehorn


VERDENS BEDSTE PØLSEHORN - En god opskrift på pølsehorn

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 120 min.

Nødvendige ingredienser
(8 personer)
Til disse pølsehorn skal du bruge:
4 dl mælk
1 dl skyr (evt. andet surmælksprodukt)
30 g smør
25 g gær
3 tsk honning
1 tsk groft salt
700 g hvedemel (ca.)
1 æg til pensling
Sesamfrø til pynt
8 wienerpølser af god kvalitet (Minimum 60% kød)

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Sådan laver du verdens bedste pølsehorn:

Smørret smeltes i en gryde, og mælk og skyr tilsættes. Sørg for at blandingen er "lillefinger varm", hvorefter gæren smuldres i.

Hæld det hele over i en stor skål og tilsæt sukker og salt.

Tilsæt mel lidt ad gangen, og ælt dejen grundigt, indtil den er fast men stadig en smule klistret.

Lad dejen hæve på et meldrysset bord i en time.

Efter hævningen, æltes dejen godt igennem og deles i to lige store stykker. Hvert stykke rulles ud til en cirkel på ca. 35 cm i diameter. Del den i 8 trekanter, på samme måde som man skærer en pizza ud.

Del pølserne på midten. Læg en pølse i den brede ende af en dej-trekant, og rul dejen omkring pølsen, så de får rigtig form af pølsehorn. Gentag for resten af pølserne.

Sæt de færdige pølsehorn på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 minutter. Pensl dine pølsehorn med et sammenpisket æg, og drys til sidst med sesamfrø.

Bag de flotte pølsehorn i en 200 grader varm (forvarmet) ovn i ca. 15 minutter, indtil de er gyldne.

Du har nu lavet verdens bedste pølsehorn!

Værd at vide
Opskriften giver 16 pølsehorn. Server dine pølsehorn imens de er lune og med ketchup til.