Molboens Gullash suppe med hakket oksekød


Molboens Gullash suppe med hakket oksekød, lækker opskrift på Gullash suppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Gullaschsuppe med hakket oksekød

400 gram oksekød 5-8 %
3 tsk. karry
1 spsk olie
2 løg
500 gram kartofler
2 peberfrugter
1 dåse hakkede tomater 400 g
1 dåse konc. Tomatpure 140 g
2 spsk paprika
1½ l bouillon
1 – 2 fed hvidløg
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rist oksekød og karry i en gyde med olie og tilsæt finthakket løg og kartoffeltern.
Steg endnu et par min. og tilsæt peberfrugterne skåret i tern.

Steg endnu et par minutter og tilsæt tomater, tomatpure, paprika og bouillon.
Lad suppen simre 30-40 min. Tilsæt knust hvidløg og smag til med salt og peber.

Server suppen rygende varm og med brød til.

Værd at vide
Super lækker Gullaschsuppe med hakket oksekød