Spaghetti bolognaise


SPAGHETTI BOLOGNAISE - Super opskrift på spaghetti bolognaise

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Til bolognaise:
500 g oksekød (oksefars)
1 stor revet gulerod
6 dl letmælk
2 fed hvidløg, finthakkede
2 finthakkede løg
En dåse tomat pure
500 gram Tomat passata
1 oksebouillon terning
4 laurbærblade
1 spsk tørret oregano
Olivienolie til stegning
2 stk salt
1 stk peber

250g spaghetti
2 liter vand, tilsat 3 tsk salt

100g Revet parmesan ost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pasta bolognaise er altid et hit, og sådan gør du: Riv guleroden på et rivejern, og snit løg og hvidløg meget fint.

Olivienolien opvarmes i en gryde, og løgene svitses i nogle minutter. Derefter tilsættes hvidløg og gulerod, og det hele svitses i yderligere et par minutter. Tilsæt oksefarsen og brun det sammen med de øvrige ingredienser. Dette giver et godt grundlag for din bolognaise.

Mælk hældes ved, og retten koger lidt ind. Så tilsættes resten af ingredienserne, og der smages til med salt og peber.

Når det hele koger, skrues ned for blusset, og din bolognaise skal simre ved låg i ca. 30 minutter.

Bring vandet i kog, og husk at tilsætte salt. Kog spaghetti heri, efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, anret din spaghetti bolognaise på tallerkner. Pynt med revet parmesan ost. Velbekomme!

Værd at vide
Spaghetti bolognaise er også en favoritopskrift blandt børn