Tunfisketerrin med tomatsalat


TUNFISKETERRIN. Opskrift Tunfisketerrin med tomatsalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
400 g flødeost 60%
2 ds. Tunfisk i vand
2 fed hvidløg
1 bundt frisk basilikum
1 bundt dild
salt
Tomatsalat:
4 faste tomater
1 salatløg
salt
friskkværnet sort peber
1 spsk. olivenolie
Flutes.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kom flødeosten i en flad gryde og lad den smelte over middelstærk varme sammen med væden fra tunfisken. Tag gryden af blusset og vend presset hvidløg og let snittet basilikum i sammen med tunfisken, der er plukket i mindre stykker, og smag til med salt. Beklæd en aflang form med dild og fyld massen i. Stil den i fryseren i 1 time, til den er stivnet (uden at fryse), og flyt den over i køleskabet. Kan tilberedes dagen i forvejen. Skær tomaterne i små terninger, pil løget og skær også dette i små terninger. Vend begge dele sammen med olie og drys let med salt og peber. Server terrinen i skiver sammen med salaten og rigeligt flutes.