Tunfiskecocktail


TUN FISKE COCKTAIL. Opskrift på Tun fiske cocktail

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
100 g mayonnaise
1 spsk. estragoneddike
2 spsk. piskefløde
salt og hvid peber
½ spsk. kapers
10 fyldte oliven
1 spsk. hakket persille
1 dl. tunfisk naturel
salatblade
4 citronskiver
4 tomatskiver.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør mayonnaisen sammen med eddike og fløde og smag til med salt og peber. Tilsæt kapers og de udskivede oliven samt hakket persille. Fortynd eventuelt blandingen med væden fra tunfisken. Fordel denne i portionsglas, der er foret med grønne salatblade, og fordel mayonnaiseblandingen over fisken. Stil glassene koldt – helst i køleskab – i 2-3 timer. Pynt ved serveringen hver portion med 1 citron- og 1 tomatskive, der skæres halvt igennem og anbringes tæt sammen ”på snur”.