Kransekage stænger med nougat, opskrift på lækre Kransekage stænger med nougat
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
Kransekage stænger med nougat
1 kg Marcipan 250 gram flormelis 3 æggehvider 200 gram nougat 50 gram smeltet mørk chokolade
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Alle ingredienser til dine Kransekage stænger røres godt sammen, og stilles på køl. Når det har stået en times tid (kan fint stå længere) formes kransekage dejen en pølse.
Du bruger en teske til at lave en dyb "fuge" i pølsen af kransekage dejen.
Nougaten smøres i bunden af fugen.
Du lukker nu fugen ved at trække dej omkring fugen og rulle pølsen rundt på bordet efter at fugen er lukket. Skær nu kransekagen i de stykker du gerne vil have.
Du bager kransekagen ved 250 grader varm ovn, men ikke varm luft. Bages midt i oven i cirka 7-8 min.
Luk enderne på kransekagen ved at dyppe dem ned i smeltet chokolade. Det giver en flot afslutning.
|
Værd at videDejlig opskrift på Kransekage stænger med nougat
|
|