Tarteletter med rejer og asparges


TARTELETTER. Tarteletter med rejer og asparges

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
300 g pillede rejer
1 dåse aspargessnitter
½ dl fløde
1 dl mælk
50 g smør
4 spsk. mel
Salt og peber
1 bundt hakket dild
8 tarteletter
Pynt: Kaviar og dild

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
Tilsæt mælk, fløde og vandet fra aspargesene.
Kog saucen igennem og smag den til med salt og peber.
Lad asparges og rejer dryppe godt af, inden de tilsættes.
Sovsen varmes op til kogepunktet igen og dilden tilsættes.
Varm tarteletterne i ovnen i et par minutter og hæld fyldet i. Pynt med kaviar og dild.