Spinatterrin med lakse tartar


SPINATERRIN. Spinatterrin med lakse tartar

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
400 g spinat, hele blade (frost)
1 ½ dl cremefraiche 18%
3 æg
2 dl mælk
1 tsk. Kartoffelmel
salt
friskkværnet peber
lidt reven muskatnød
200 g røget laks
4 skiver trekornsbrød
¾ dl solsikkeolie
8 sorte oliven.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tø spinaten op og pres den helt fri for væde. Pisk cremefraiche, æg mælk og kartoffelmel sammen, uden at det skummer. Pisk for svag styrke og tilsæt krydderierne. Rør den afdryppede spinat i blandingen, så det forenes. Læg et stykke bagepapir i en aflang form og hæld spinatblandingen i. Stil den i en bradepande med lidt vand i bunden og pocher terrinen på nederste rille i ovnen ved 190 grader i en time. Fjern ben fra laksen og evt. fedt og hak resten med en stor skarp kniv. Skær brødet i terninger og rist det gyldent i olien. Tag dem over til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Server terrinen lun sammen med den hakkede laks, oliven og de sprøde brødterninger.