Svinemørbrad med cashewnødder og marineret porre


Svinemørbrad med cashewnødder og marineret porre

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
200 g svinemørbrad
50 g finthakkede cashewnødder
2 dl olivenolie
1 porre
2 dl balsamico
1 spsk honning eller sukker

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Svinemørbraden afpudses og steges på hed pande, til den er rosa. De finthakkede nødder ristes gyldne på en pande eller i ovnen, vendes i olivenolien og hældes over mørbraden. Krydres med salt og peber og sættes på køl.
Marineret porre
Porren skylles og skæres i tynde strimler. Drænes for vand, marineres i god olie og krydres med salt og peber. Sættes på køl i et par timer.
Sød balsamicoglace
Balsamico koges ind med honning/sukker til tyk konsistens.
Anretning
Svinemørbraden anrettes med marineret porre på toppen. Den færdige glace bruges til afpyntning af retten. Server eventuelt lidt i en skål ved siden af.