Gammeldaws Æbleflæsk


Gammeldaws Æbleflæsk, opskrift på virkelig god Gammeldaws Æbleflæsk

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(8 personer)
Gammeldaws Æbleflæsk

20 skiver Slagter skåret eller håndskåret bacon
15 æbler gerne Belle boskop
5 spiseskeer sukker eller farin

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Baconet steges sprødt på panden og tages af.

Hæld noget af fedte fra panden, så det mere normalt.

Æblestykkerne skrælles og skæres i stykker, og hældes på panden og små steger i 12-15 min. til æblerne begynder at mose ud.
Sukker drysses og over moses med.
Æblemosen hældes op på et fad og baconstykkerne arrangeres ovenpå.

Æbleflæsk kan spise på mange måder, men er specielt populære til påskebordet og julebordet, hvor æbleflæsk typisk spises sammen med groft brød eller almindelig rugbrød.

Værd at vide
Du vil elske denne opskrift på gammeldaws æbleflæsk